Warning: file_put_contents(/var/www/vhosts/ankemdernegi.org.tr/httpdocs/cache/kunena/kunena.crypsis.assets/less/crypsis.less.cache): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/ankemdernegi.org.tr/httpdocs/libraries/src/Filesystem/File.php on line 459

Warning: file_put_contents(/var/www/vhosts/ankemdernegi.org.tr/httpdocs/cache/kunena/kunena.crypsis.assets/less/custom.less.cache): failed to open stream: Permission denied in /var/www/vhosts/ankemdernegi.org.tr/httpdocs/libraries/src/Filesystem/File.php on line 459
× Forumu kullanan her üye kuralları kabul peşinen etmiş sayılır!

ANKEM Forum Kuralları

  • admin
  • admin Kullanıcısının Avatarı Konu Yazarı
  • Ziyaretçi
  • Ziyaretçi
6 yıl 4 ay önce #7 Yazan: admin
admin konu oluşturdu: ANKEM Forum Kuralları
1-Bu sitede, ANKEM'in sponsor olduğu ve desteklediği siteler dışında başka bir sitenin reklamı yapılamaz. Yapılan reklamda bu sitenin üyelerini davet edici sözler kullanılamaz.
2-Forum dahilinde Türkiye Cumhuriyeti Anayasası temel ilkelerine aykırı olan söz, cümle ve
siyasi simgeler içeren veya genel ahlaka aykırı kullanıcı ismi , kullanıcı resmi veya mesajlar kesinlikle yasaktır. Buna uymamakta ısrar eden üyelerin üyelikleri ve mesajları silinecektir.
3-Sitemiz tamamen tarafsız bir bilgi alışverişi ortamıdır, bu yüzden site yönetiminden izin
almadan ''özellikle'' reklam amaçlı yazıldığı tespit edilen yazılar tarafımızdan silinecektir.

Sitemizin ilan bölümü sadece kişisel kitap vb bağış, satışı içindir. Kurum ve kuruluşların reklam yapması yasaktır.

Ayrıca “İLANLAR” bölümü kuralları bölüm içerisinde yayınlanmıştır. Kurala uymayan başlıklar uyarı yapılmaksızın silinecektir.
5- Forumun daha düzenli ve daha faydalı olması açısından lütfen açacağınız başlıkları ''uygun'' anabaşlık altında açmaya özen gösteriniz.
Özellikle Mesleki bölümlere açılan yanlış başlıklar uyarı yapılmaksızın silinecektir.
Ayrıca açılan forum başlıklarında konuyu açıklayıcı bir başlık seçilmesine dikkat edilmelidir. Konuyla alakasız açılan başlıklar, tamamı büyük karakterle açılıp daha çok dikkat çekilmek isteyen başlıklar uyarı yapılmaksızın düzenlenir ya da silinir.
6- Sitemiz üyelerine forum içinde veya özel mesaj yoluyla uygunsuz msj lar yazmak ya da ima edecek yazılar yazmak, rahatsız etmek yasaktır. Bu davranışlarda bulunan üyelerin üyelikleri silinecektir.
Bu tip davranışlara maruz kalan üyeler lütfen bu tür şikayetlerinizi yönetime bildiriniz!
7-Bu sitede herhangi bir nedenden dolayı üyelere, 3.şahıslara, diğer mesleklere, kurumlara hakaret içeren, rencide edici, küçük düşürücü mesaj, fotoğraf ve benzeri mesajlar yazılamaz. Bunları yapan üyenin üyeliği sonlandırılır.

8- Yeni bir başlık açmadan önce arama butonunu kullanarak o başlığın daha önce forumda yer alıp almadığını kontrol ediniz.
Aynı içeriğe sahip olan başlıklar gerekçe belirtilerek kısa bir süre kilitlenecek daha sonra silinecektir.
9- Kurallara aykırı veya rahatsız edici , hakaret içeren başlıkları veya mesajları ayrı bir başlık açarak değil moderatörlere özel mesaj atarak bildiriniz.
10-Yazılan bu kuralların tüm site üyeleri ve yeni üye olan kişilerin
okuduğu kabul edilmektedir. Bu nedenle kuralları okumamış olmak, kurallara uymamak için bahane sayılamaz.
11- Forum moderatorleri gerekli gördükleri müdahaleleri yapma hakkına sahiptir.
12- Forum içindeki başlıklar, yazılar ya ANKEM Yönetim uygulamaları ile ilgili şikayetleri genel olarak başlık açarak değil direk olarak moderatörlere yapılmalıdır.
Bu şekilde açılan başlıkların kilitlenmesi yönetimin tasarrufundadır.
13- İkili tartışmalar kesinlikle genele taşınmayacak konu hakkında varsa bir şikayet moderatörlere bildirilecektir.
14-Çok sayıda paramedikal başlık açmak, herhangi bir başlığa sürekli “güncel,up.. vb” mesajlarla flood yapmak,ve bu şekilde anasayfadaki son forum konularını meşgul edenler uyarılırlar , uyarılara uyulmadığı takdirde 1 haftalık siteden ban cezası alırlar.
15- Kişilere ait özel mesajlar hiç bir şekilde genel forumlarda paylaşılamaz.
Kişiye özel başlık açmak yasaktır.
16- ANKEM forumlarında dil, din, mezhep ayrımı içeren yazılar uyarı yapılmaksızın silinir.
17- Üyeler profil imzalarında ANKEM yönetiminden izin alınmaksızın başka sitelerin reklamını içeren link, bannerlar koyulamaz. Uyarı yapılmaksızın link ve bannerlar kaldırılır. .
18- ANKEM forumlarında paramedikal film, video ve mp3 download linki paylaşımı kesinlikle yapılamaz. Yapanlar uyarıldıktan sonra paylaşımları silinir. Israrla paylaşım linki yayınlayan üyenin üyeliği durdurulur. . .
19- "üyeliğini sildirmek isteyenlerin yönetimden mesajlarının silinmesi konusunda talebleri kesinlikle kabul edilmeyecektir"
20- Forumlarda siyasi başlıklara kesinlikle izin verilmemektedir. Bu kurala uymayan başlıklar uyarı yapılmaksızın silinir. Üye uyarıldıktan sonra siyasi içerikli başlıklar açmaya devam ederse üyeliği silinir....

Saygılı bir biçimde fikir ve bilgi alışverişi
içinde olan tüm üyelere kapımız sonuna kadar açıktır..

ANKEM ailesine hoşgeldiniz.


ANKEM Site Yönetim

Lütfen sohbete katılmak için Giriş .

Sayfa oluşturma süresi: 0.290 saniye
Geliştiren: Kunena Forum